Close
2020 SANDALET TRENDİ

2020 SANDALET TRENDİ

Yaz denilince akla gelen rahatlık : Sandalet ile yaz şıklığını yakalayın.

Son yıllarda 90’lar modası terlik ve sandaletler moda dünyasına dönüş yaptı. Birbirinden renkli, farklı topuk boylarında ister gündüz ister gece… rahatlıkla yaz kombinlerinize tarz katacak modelleri ile 2020 trendlerine sandaletler yön veriyor.

2020 SANDALET TRENDİ
Bottega Veneta İkonik Sandalet Modelleri

Sandalet ve terliklerin cazibesi öncelikle rahatlığından gelmekte. Sıcak yaz aylarında sokak stilinde olmazsa olmaz parçalardan biri haline gelen bu modeller, birçok marka için de ikonik parçalar haline geldi. Chanel, Hermes, Bottega Veneta ve diğer birçok marka birbirinden eşsiz modeller ile moda dünyasını etkiledi. Leonie Hanne, Chiara Ferragni gibi dünyaca ünlü stil ikonlarının yaz kombinlerine eşlik eden eşsiz modelleri incelemek için Shine by Coco’nun “2020 Sandalet Trendi” yazısına göz atın!

1. Kare Burun Sandaletler

Son yıllarda ayakkabı modellerinde esen trend rüzgarı: Kare Burun. 90’ların trendi kare burunlar tekrar modayı domine ediyor. Sivri burun modasını tahtından eden bu trend, terlik ve sandaletlere damga vuruyor. Retro ve zarif bir stil sunan bu tren parçalara gardırobunuzda yer açın. Stilinizi yazın her anında konuşturun.

2. Bantlı Sandaletler

Retro tarzda 90’lardan günümüze trendlerde kendine yer bulan bantlı sandaletler. Tarzınızın tamamlayıcı parçası olmaktan öte tarzınızın temelini oluşturacak. İster son yıllarda trend slip elbiselerin altında isterseniz pantolonlarınızla kombinleyebilirsiniz. Şık ve cool tasarımlı modelleri ile ipli/bantlı sandaletler yazın tarzınıza tarz katacak.

3. Parmak Arası Sandaletler

Plajlardan şehir tarzına adapte olan Parmak Arası Sandaletler, bu yıl da trendler arasında yükselişte. Tarz ve şık görünümün parmak arası terliklerle buluşması şaşırtıcı gelse de özellikle topuklu modelleri oldukça iddialı görünüyor. Şehir modasında yeri her geçen gün sağlamlaşan “Flip Flop”, zarif bantlı rengarenk tasarımları ile 2020’nin en trend parçalarından olmayı başardı. Siz de kombinlerinizi parmak arası modellerle güçlendirin.

4. Pastel Tonlu Sandaletler

Yaz denildiğinde çarpıcı ve rengarenk tonlar gözümüzde canlanır. Bu sene terlik ve sandalet modasında alışılanın aksine pastel tonlar ön plana çıkıyor. Özellikle lilanın modayı ele geçirdiği 2020 sezonunda açık mavi, su yeşili, sarı ve nude yaz stilinin temelini oluşturuyor. Yazın keyfini çarpıcı renkte elbiseler ve kombinleyeceğiniz pastel tonlu terlik ve sandaletler çıkarın.

5. Örme Detaylı Sandaletler

Yazın vazgeçilmezi hasır detaylar, 2020  terlik ve sandalet modasında da kendine yer buluyor. Çanta ve şapkalardan sonra ayakkabılarda da hasırın cool görünümünden yararlanılmış. Sahil stilini şehre taşıyan hasır ve örme detaylı sandaletler ile her an tatilde gibi hissedin. Bu rahat ve şık görünümlü modeller yaz gardırobunuzda yer almaya hazır.

6. Mule (Alçak Topuklu) Sandaletler

Yüksek topukların yerini son yıllarda “Mule Terlikler” almaya başladı. Sosyal medyada popülerliği her geçen gün artan alçak topuklular trendler arasında bu sene de yerini alıyor. Düz terlik rahatlığındaki bu modeller konfor ve şıklığı bir arada sunuyor. Stilinizde bu romantik parçaya yer vermeye hazırlanın.

7. Bağcıklı Sandaletler

Zamansız trend bir parça. Ayakkabı modasına damgasını vuran 90’lardan gelen minimalist trend: Bağcıklı Sandaletler. Alçak veya yüksek topuklu modelleri ile stilinizde zarif dokunuş sunan bu modeller bu sezon vazgeçilmezleri arasında. Bu trend ile ortaya çıkan pantolon paçalarına bağlayarak da kullanabileceğiniz sandaletler ile sezon trendlerini yakalayın.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Close