Close
2021 Düğün Saç Modelleri: En Güzel 5 Saç Modeli

2021 Düğün Saç Modelleri: En Güzel 5 Saç Modeli

2021 Düğün Saç Modelleri: En Güzel 5 Saç Modeli

Birbirinden Göz Alıcı Düğün Saç Modelleri ile davetlerde dilediğiniz görünüme kavuşun. 

İster gelin, ister nedime veya davetli olun, saç kıyafetin tamamlayıcısıdır. Hele ki düğün gününüzde tüm gözlerin sizin üzerinde olmasını istersiniz. Bu noktada stilinize en uygun saç modelini belirlemelisiniz. Peki sizin tarzınızı en iyi şekilde yansıtan saç modeli hangisi?

Dağınık toplanmış, açık bırakılmış veya yarım toplanmış bir saç modeli…. Uzun ve Kısa Saç Modelleri ile romantik, bohem veya şık bir görünüm elde edebilirsiniz. 

Düğün Davetleri için hem etkileyici hem de kolay saç modelleri bu yazımızda!

Siz de Düğün Davetlerinde tercih edebileceğiniz 5 Saç Modeli Önerimize göz atın!

1. Dağınık Topuz Modelleri

2021 Düğün Saç Modelleri: En Güzel 5 Saç Modeli
Dağınık Topuz Modelleri

Çabasız aynı zamanda tarz bir görünüm sunan dağınık topuz modelleri, davetlerde en çok tercih edilen saç modellerinden biridir. Salon davetlerinden kır düğün konseptine kadar her ortamda tercih edebilirsiniz. Gelin saçında dağınık topuz tercih edecekseniz taşlı veya çiçekli bir toka kullanabilirsiniz. Dağınık topuz ile daha romantik bir tarz elde edebilirsiniz.

2. Dalgalı Saç Modelleri

2021 Düğün Saç Modelleri: En Güzel 5 Saç Modeli
Dalgalı Saç Modelleri

Dalgalı saç modeli hem uzun hem de kısa saçta tercih edilen bir düğün saç modelidir. İri maşalı hacimli saçlarınızla, etkileyici bir görünüm elde edebilirsiniz. Kısa saç modelinde ise daha ince maşa ile zarif ve gösterişli bir tarz yaratabilirsiniz. Yüz hatlarınızı ortaya çıkarmak isterseniz dalgalı saçlarınızı yarım toplayarak hoş bir model yaratabilirsiniz. Özellikle de ince telli ve düz saçlarınız varsa bu model sizin için ideal olacaktır.

3. Açık Saç Modelleri

2021 Düğün Saç Modelleri: En Güzel 5 Saç Modeli
Açık Kısa Saç Modelleri

Klasik ve her zaman şık modellerden biri de açık saç modelleridir. 2021 düğün saç modellerinde de sıkça gördüğümüz bu tarz, vazgeçilmezler arasında yer alıyor. Dümdüz veya dalgalı açık saçları taşlı bir toka ile daha da zarif bir görünüme kavuşturabilirsiniz. Ya da kısa örgü veya sarmal detaylar ekleyebilirsiniz. İster kısa saçlı ister uzun saçlı olun bu modeli rahatlıkla kullanabilirsiniz.

4. Topuz Saç Modelleri

2021 Düğün Saç Modelleri: En Güzel 5 Saç Modeli
Topuz Saç Modelleri

Topuz saç modelleri, davetlerin olmazsa olmazıdır. Dağınık topuz modelinin yanı sıra örgü topuz, düz taranmış topuz ve halat topuz 2021 düğün saç modellerinde ön plana çıkıyor. Klasik bir tarz istiyorsanız düz ve iyi taranmış sıkı bir topuz modeli sizin için ideal olacaktır. Bohem bir görünüm için ise örgü topuz modelleri tercih edebilirsiniz. Özellikle yazın kır düğünlerinde bu stilinizle göz kamaştırabilirsiniz. Hem çabasız hem de cool görünümünüze saç aksesuarları ile ışıltı ekleyebilirsiniz. 

5. At Kuyruğu Saç Modelleri

2021 Düğün Saç Modelleri: En Güzel 5 Saç Modeli
Al Kuyruğu Saç Modelleri

Sade ve şık bir görünüm yaratmak isteyenlerin tercihi 2021 yılında da at kuyruğu saç modelleri! Düz ve sıkı toplanmış at kuyruğu ile zerafetinizi gösterebilirsiniz. Hem zarif hem de hareketli bir saç istiyorsanız, maşa ile dalgalı at kuyruğu yapabilirsiniz. Daha dağınık ve cool bir görünümü de bu modelle oluşturabilirsiniz. Her tarza uyum sağlayan bu saç modeli ile davetlerde ışıltınızı ortaya çıkaracak.

Bonus: Örgü Saç Modelleri

2021 Düğün Saç Modelleri: En Güzel 5 Saç Modeli
Örgü Saç Modelleri

Son yıllarda davetlerde öne çıkan bir diğer model de örgü saçlar! Hem topuz, hem de açık saçlarla kullanabildiğiniz örgüler bohem tarzı sevenler için ideal bir görünüm yaratıyor. Ayrıca zarif ve şık görünüm isteyenler için de dağınık topuz ile örgü modelini bir araya getirmek mümkün. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Close