En İyi 12 Kil Maskesi: Tüm Cilt Tipleri İçin Kil Maskeleri

En İyi Kil Maskesi Önerileri

Temiz ve sağlıklı görünen bir cilt. Her kadının kendini iyi hissetmesini sağlayan görünüm . Cilt gün içinde farklı çevresel koşullarla karşılaşır. Temas ettiği kirlilik nedeniyle cilt hava alamaz ve temizlenmeye ihtiyaç duyar.Yüz temizleyici jeller, tonikler cilt yüzeyinin temizlenmesini sağlasa da derinlemesine temizlikte eksik kalmaktadır.
Aynı zamanda gün sonunda cildin sağlığını korumak için makyajın temizlenmesi gerekir. Cildinize uygun temizleyici ürünler kullansanız da makyaj kalıntılarını derinlemesine temizlemek için bu günlük rutin yetersizdir. Kil maskesi bu eksikliği gidermek için en sık tercih edilen yöntemlerdendir.

Sıkı gözenek görünümü ve canlı bir cilt için derinlemesine temizlikte en etkili bakım ürünü Kil Maskeleridir. Cilt tipinize uygun olarak sebum dengeleme işlevi bulunan bu maskeler, ciltteki fazla yağ, kir ve toksinleri arındırmada en etkili bakım ürünlerindendir.
Cildin daha sağlıklı, sıkılaşmış ve genç bir görünüm kazanması için tercih edebileceğiniz En İyi 12 Kil Maskesi’ni gelin beraber inceleyelim:

Dior Hydra Life Pores Away Mask

İçerisinde Jojoba özleri ve doğal mineraller bulunan maske, Pembe kil sayesinde cildi derinlemesine temizleyerek gözenek görünümünü azaltır. Maskeyi yüzünüze 3 dakika uygulayıp durulayın. Sonrasında cildinizin kadifemsi dokusuna hayran kalacaksınız.

Lancôme Énergie De Vie Kil Maskesi

Ginseng, Melisa ve Yaban Mersini özütü ile zenginleştirilmiş Energie De Vie Kil Maskesi ile çevresel etkenlerin cildinizde bıraktığı kir ve makyaj kalıntılarına veda edin. Cildinizi derinlemesine arındıran kremsi yapıdaki bu maske, gözenek görünümünde gözle görülür azalma sağlar. Işıldayan bir cilt hayaliniz bu maske ile 5 dakika uzağınızda!

Clinique City Block Detox Mask

Sağlıksız görünen bir cilt: Hepimizin ortak endişesi. Clinique City Block maskesi ile çevresel kirliliğin cildinizde yarattığı kirden arının. Detoks etkisi yaratan maskenin, gözenekleri yağ ve toksinlerden arındırarak cildinizi hayalinizdeki sağlıklı ve canlı görünüme kavuşturmasına tanık olun.

Estée Lauder NightWear Plus 3-Minute Detox Maskesi

Antioksidan içeren formülü ile gün içerisinde çevresel etkenlerin yol açtığı kirliliği gideren NightWear Detoxs Mask, cildin sebum üretimini dengeler.Hoş kokusu ile kullanım sonrası cildinizdeki tazelenmeyi tüm duyularınızla hissedeceksiniz.

Valmont Purifying Pack Maskesi

Cildinizi kurutmadan derinlemesine temizlik sunan maske, karma ve yağlı dönük ciltler için mükemmel bir tercih. Purifying Pack Maske, bileşenlerindeki kil ve dulavrat otundan aldığı destekle sebum üretimini dengeler ve gözenek görünümünde azalma sağlar. Maskeyi 20 dakika uygulayın ve kirden arınmış, yumuşacık cildinizin keyfini sürün.

Bobbi Brown Instant Detox Maskesi

Bobbi Brown Instant Detox Mask, zenginleştirilmiş içeriğindeki Hawaii Deniz Suyu ve Amazon Beyaz Kil ile cildi kurutmadan besler. Cildi kir, yağ ve toksinlerden arındırır ve gözenekleri tıkayan ölü derinin atılmasına yardımcı olur. Bir yüz temizleyicisinden fazlası olan bu maske, cildinize sağlıklı ışıltıyı kazandırmak için sizleri bekliyor.

Origins Original Skin™ Retexturizing Mask with Rose Clay

Cildinizi arındırırken cilt dokusunu yenileyerek bakım yapan çok özellikli Original Skin maske, cildi derinlemesine temizleyerek gözenek görünümü sağlar.İçeriğinde bulunan Jojoba özü sayesinde solgun görünen ciltlere veda edin. Karma ve yağlı ciltler için sağlıklı parlayan, yumuşak ve yenilenmiş bir görünüme kavuşmak artık daha kolay!

Caudalie Instant Detox Maskesi

Donuk cilt görünümü canınızı mı sıkıyor? Vegan ve Doğal Kil ile zenginleştirilmiş formülü ile cildi fazla yağ ve toksinden arındıran Instant Detox Mask ile tanışın. Detoks etkili maske, anında daha sıkı gözenek görünümü sunar. Tüm cilt tipleri için uygun bu ürün, canlı ve tazelenmiş cilt görünümü için ideal bir seçim.

The Body Shop Himalayan Charcoal Kil Maskesi

%100 Vegan ve doğal içeriklerden oluşan Himalayan Charcoal Kil Maskesi, arındırma özelliği ile cildinizdeki kir ve kalıntıları derinlemesine temizler. Kullanım sırasında karıncalanma hissi yaratabilen maske, uygulama sonrası sağlıkla ışıldayan, canlı ve temiz bir cilt görünümü sunar. Cildinizi toksinlerden arındırırken ışıltı kazandıran bu çok yönlü- kömür ve kil maskesi- sizin için vazgeçilmez arındırıcı bakım ürünü olabilir. 

Shiseido Purifying Mask

Hem siyah nokta karşıtı, hem gözenek küçültücü bir maske: Karşınızda Shiseido Purifying Mask! İçeriğindeki Deniz Mineral Kili ile gözenekleri derinlemesine arındırırken, düzenli kullanımda sivilce lekelerinin sebep olduğu renk eşitsizliğini giderir. Özellikle karma ve yağlı ciltler için önerilen maske her cilt tipine uygundur. Cildi kurutmadan temizleyen ürün, ışıltılı ve canlı bir görünüm için doğru tercih!

Kiehl’s Rare Earth Deep Pore Cleansing Masque

Derinlemesine temizlik sunan maske, cildinizi donuk gösteren kir, yağ ve toksinlerle savaşır. Kullanım sonrası daha sıkı ve gözeneklerden arınmış bir cilt görünümü sunar. Maskeyi uygulayıp 10-15 dakika bekleyin, sonrasında cildinizde yaratacağı hisse kendinizi bırakın ve yumuşak, pürüzsüz ve ışıltılı cildinizle parlamaya hazırlanın.

Clarins CLR MASK SOS PURETE TUBE

10 dakikada gözeneklerden arınmış daha sıkı bir cilt için ihtiyacınız olan maske: Clarins Dengeleyici Kil Maskesi. Karma ve yağlı ciltlerin hayali mat ve pürüzsüz cilt görünümü için bu maskeyi bakım ritüelinize ekleyin. 


Kendi Kil Maskenizi Yapmak İstiyorsanız, Evde Yapabileceğiniz Kil Maskesi Tarifleri yazımıza göz atabilirsiniz!


Coco ile parıldamaya devam edin.

Cilt BakımıKil MaskeleriMaskelerYağlı Cilt